Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Önindító

 

image.jpgimage.jpg

 

 

 

 

 

 

image.jpg 

 

 

Hétköznap 06:00-10:00

 

 

 

 

 Mostmár István Dániel, Pordán Petra, Horváth Szilárd és Világi Péter kelt titeket.

A telefonbetyár helyett Call up Comedy van.

 

Régen:

Na indulás! Hahaha, nyomás, gyerekek, hisz itt van ma a helyetek, ez az a műsor, ami foglalkozik veletek, ha felhívsz, itt biztos, hogy jól érzed magad, mert van olyan zene, mi csak a füledbe ragad, de soha, de soha, há nem a kezedbe, há remélem, hogy dolgozik az agy a fejedben, ha fiú kell, csaj vagy egy találka, mindegy, hogy Feri lesz vagy Amálka, azaz 4óra jó kedv, folyamatos röhögés, ha meghallja a hangod a csajod, biztos, hogy lepetéz, mi minden reggel itt vagyunk 10-ig 6-tól, Levi, Petra, Steve és az ÖNIDÍTÓ! - álljá le! Siessé lassan! Hogy micsoda? Önindító? Új műso? Reggel 6-tól? A Music Fm-tó? Hááá? Jóóó! Jóóó!

 

Minden hétköznap reggel Hajdú Steve, Pordán Petra és Harsányi Levente kelt téged, ha velük tartasz. Reggeli beszélgetős műsoruk mindig változatos, vicces és soha nem lehet őket megunni. 

Új műsorszerkesztőjük a bumeráng volt szerkesztője Banita.

 

Harsányi Levente a Rádió 1-től jött át, ahol szintén reggeli műsort, a Kukorit vezette Hepi Endrével, Hudák Anitával és Peller Mariannal. Ismerős arról, hogy helyzeteket ad elő viccesen, az ő ötleteivel. Volt még a napi6-os, ami ezen a rádión már nem hallható. Általában 07:45-kor a Telefonbetyár szól, ahol átver embereket és vicces szituációba hozza őket. Le Vicc- a hallgatók által beküldött viccek közül válogat és a legjobbat be is olvassa. Harsányi a csapat illetve a műsor fő műsorvezetője, ugyanúgy mint a rádió 1-nél volt régen. Ő mondja mindig be az időt, ő jelentkezik be elsőnek. 9-től Ismerd fel és nyersz című játékot vezet - 3 rövid, felpörgetett dal részletet mutat meg, neked meg ki kell találod, melyik dal ez.

 

Hajdú Steve színész. Fellép színházakban, régen a heti 7-esben, most pedig minden reggel az önindítóban. Szeret golfozni és néha nagy szeretettel mesél erről. A VersElek-et szokta vezetni - a hallgató felhívja, ő lefordít egy angol zene szöveget magyarra és vers formájában előadja, a hallgatónak ki kell találnia a dal címét és máris ővé az ajándékcsomag.

 

Pordán Petra a Juventus rádiótól jött át a kedvesével, aki a délutáni Road show műsorvezetője. Petra mindig megmondja mindenről a véleményét. Vicces csajszi, aki néha szívesen mosolyodik el a társai illetve a hallgatók viccén. Mindig ő olvassa az smseket Hajdú Stevevel együtt és saját rovatja is (Petra csokra) van. A Petra csokra című rovatban híres emberekről, fura helyzetekről beszél.

 

Műsorbeosztás:

06:00-06:30 Beszélgetés

06:30-07:00 Beszélgetés, ki korán kel ajándékot lel, Szilárd időjárás jelentése

07:00-07:30 Beszélgetés

07:30-08:00 Beszélgetés, Telefonbetyár

08:00-08:30 Beszélgetés

08:30-09:00 VersElek, beszélgetés, Le vicc

09:00-09:30 Ismerd fel és nyersz, beszélgetés

09:30-10:00 beszélgetés