Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Music Party

 image.jpg 

 

Hétköznap 17:00-18:00

 

 

 

 

 

 

Délután 5-kor! Tudjuk, hogy sokan ülnek a dugóban. Vége az iskolának, vége a munka napnak és senki nem akar unatkozni. Nem tudod, mit kell ilyenkor csinálni? Én elmondom! Tekerj a 89.5 Music Fm-re, mert indul a Music Party Cookyval! This is the Music pa...pa...pa...Party 

 

Cooky-t már talán régóta ismerjük. Régen a rádió 1-nél dolgozott, ahonnan 2012. Március 1-jétől jött el. Egyik oka az volt, hogy 2012. Február 1-jével a rádió 1 befejezte sugárzását a budapesti FM103.9-es frekvencián, mert azt mára a Juventus rádió vette meg. A rádió 1-től majdnem mindenki eljött, mert csőd közeli állapotban van. Régóta nincs modern zenei kínálatuk, pedig a szlogen úgy szól, hogy csak igazi mai sláger megy és egyre kevesebb helyen hallható. Harsányi Levente is szintén felmondott, ő mára az Önindítót vezeti ugyanezen a rádión. Cooky műsorai ugyanazok maradtak csak más névvel és pluszba kapott egy új műsort is. A Music Party-t a másik adón Cooky live-nak hívták.

 

Ebben a műsorban Cooky megmutathatja, mit tud. Elhozza kedvenc trackjeit és egy keverő pulton kever 1órán keresztül, megszakítás nélkül. Mindig próbálja a legmodernebbet elhozni, de néha nosztalgiázik is. A bizonyíték arra, hogy ő kever valóban, hogy az oldalukon megtudod nézni webkamerán keresztül, hogy dolgozik. Közben nagyon hálás, ha küldötök neki közlekedési információt SMS-Ben, mert azt be olvasva segíthet az épp hazafele tartóknak. Ja és ne hívjátok délután 6-ig, mert elfoglalt.... :)