Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hírek

2013.03.01

Lehet, hogy Hajdú Steve és Harsányi Levente sincs már többé???

Először Harsányi Levente ment el szabadságra, majd Hajdú Steve és még mindig nem jöttek vissza. Petra mivel egyedül volt új műsorvezető társat kapott, István Dani (volt Neo fm-es műsorvezető) személyében. Már több hete ketten vezetik az öndítót és nincs hír a két fiúról. A weboldalon már a fényképük is kivan vágva és a műsorvezető listában sem szerepelnek. Én drukkolok neki, hogy visszajöjjenek, mert őket is szeretjük és hallani szeretnénk újra a hangjukat. Reméljük, tényleg szabadságon vannak.

 

2013.02.25.

Most már hivatalosan is megerősítették, hogy Fitti nem jön vissza. A facebookon bocsánatot kértek a hallgatóktól és közölték, Fittti már többé nem jön vissza, mert nyáron már kapott egy újabb esélyt, amit megszegett nem rég és kívánnak neki sok szerencsét a továbbiakban. Fitti helyett Horváth Szilárd lesz továbbra is és Szilárd műsorát a Best of Music Fm-et egy új műsorvezető fogja mostantól vezetni, vagyis Juhász Gergely.

 

2013.02.24.

gyere el az első születésnapi összehoz minket partyra, amit 2013.március.9-én rendeznek meg a SYMA-ban. Sztárok, énekesek és DJ-K fognak fellépni. Jegyek a Ticketexpress irodáiban kaphatóak, de meg is nyerheted a belépőket, ha folyamatosan hallgatod a Music Fm-et. :)

 

2013.02.24.

új műsorvezető kezdett ezen a hétvégén. Lehet, hogy mostantól Juhász Gergely vezeti a Best of Music Fm-et.

 

2013.02.24.

Harsányi Levente és Hajdú Steve az öndító műsorvezetői szabadságon vannak, így Petra addig új műsorvezető társat István Danit kapta meg a Neo Fm volt műsorvezetőjét.

 

 2013.02.24.

Fittikém a kém nem jön vissza!

Fitti 2013.február elején körülbelül 3 hete betegség miatt nem jelentkezett be. Helyette Horváth Szilárd ugrott be és azóta sincs semmi hír Fittiről. Lehet, hogy kirúgták vagy ő jött el vagy tényleg 3-4hete beteg. Bár az utolsó nem annyira biztos, ugyanis a hivatalos oldalon Fitti már nincs se a műsorvezetők menüpontban, a képről is le van vágva és a Road show műsorvezetői közt Balogh Tamás és Horváth Szilárd neve szerepel. Szerintem mivel volt már rá példa nyáron, hogy Fitti tiszteletlenül viselkedett munkatársaival (pl. DJ Metzker Viktóriával) akkor és most is kirúgták. Nyáron még Kővári Barna, most Horváth Szilárd helyettesítette. Nem tudjuk, de jöjjön vissza, mert nekünk hiányzik.