Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Délutáni Road Show

 

image.jpg

 


image.jpg 

 

hétköznap 14:00-17:00


 

 

 

 

Egy vácszentlászlói macsó és egy soproni skizo, kinek az apja Béla: Balogh Tamás és Horváth Szilárd felforgatják a hétköznapjaidat. Mostantól minden délután 2-től 3órán keresztül indul! Indul! A délutáni Road show. This is the Music fm's afternoon show. Budapestől Kecskemétig, Esztergomtól Veszprémig, Tatabányától Szolnokig, folyamatosan mozgásban vagyunk. Road show! Élőben az utakról, ez a délutáni Road show!

 

Szerintem a délutáni Road show a Music Fm legjobb műsora. Balogh Tamás a stúdióban ül és játsza a legjobb zenéket, mondja mindig az időt és olvassa az SMS-eket, míg Horváth Szilárd szószerint élőben jelentkezik az utcáról. Hogyan? Nem egy szimpla telefonnal vagy Walkitalkival, hanem modern Mini stúdióval. Az oldalán van egy doboz, aminek a segítségével tudja a jeleket a stúdióba továbbítani, van egy mikrofonja, fülese, Mini hangfal és egy nagyon észrevehető tükörgömb alakú bukósisakja.

 

a kezdetek: az első adásokban Fitti autóval, biciklivel és egyéb más járművel járta a belvárost és ajándékot osztogatott. Ma már egy adott témára autóval elmegy szakértőkhöz, kipróbál mindent, még azt is, ami veszélyes. Néha egy egész hetet szánnak egy témának, mert annyi dolog van, amit arról tudni kell. Pl.: suli hét. Hétfőn a suli menzát tesztelték, kedden ,szerdán földrajz órát tartottak, csütörtökön diákként beült ék egy órára, pénteken híres embereket kérdeztek a suli fontosságáról. Most már miután Fitti búcsúzott Horváth Szilárdé a feladat.

 

Történelmet ír a Road show: 

 

 Február 15: Szilárd (helyettesítő) és Balogh Tomi két párt készítettek fel a házasságra. Szószerint elmentek eskűvői ruhát választani és összeadják őket.

 

Január 3.-án Fittikém a kém vállalta, hogy Szalay Balázsékkal (Dakar rally versenyző) ki utazik repülővel Dél-Amerikába Limába és onnan élőben közvetíti a Dakart, de nem csak onnan. Fitti míg ott járt nemzeti ételeket próbált ki, a kúltúrát mutatta be a hallgatóknak. A külföldiek is fotózkodtak Fittivel, mert még nem hallottak ilyen élő rádiós műsorról.

majd Fitti hazajött és a hallgatókkal együtt bejutottak a Liszt Ferenc Airport 2-re és élő adásban köszöntötték kb. 100-an vagy annál is többen Balázsékat.

 

Február 5-én a Stessz hét volt, sajnos Fitti beteg volt és Szilárd helyettesítette és pár hallgatót elhívtak egy kamu orvosi rendelőbe, amiről nem tudtak, hogy nem létezik a Duna towerben és elvették a mobiljaikat. Elindultak a lifttel felfelé és direkt megállították, mert kíváncsiak voltak a hallgatók reakcióira. Végül lementek a -1-re ahol DJ Revolution zombinak öltözve megijesztette őket.

 

Egyszer egy repülőről élőben tudósítottak, valamikor pedig a víz alá merülve a cápák között. Szóval, ha te is izgalmasnak tartod, hallgasd